ToeterThijs und der Thomas

ToeterThijs und der Thomas, alpenhoorn en zang! Eén groot Duits feest.

Als je aan ToeterThijs und der Thomas denkt, denk je al heel snel aan de maar liefst 4,5 meter Alpenhoorn. Dit bijzondere duo heeft al diverse tenten en pleinen op zijn kop gezet. Deze heren zijn uitermate goed geschikt voor het Oktoberfest. Met de Alpenhoorn en de overvloed aan Duitse hits creëren hun de perfecte Oktoberfest sfeer.

 

Wat mag je verwachten?

In 30 minuten laten ze alle aanwezige gasten feesten en meezingen op hun bekende schlagers en andere Duitse hits. Denk hieraan aan nummers als bijvoorbeeld: Rosamunde, Griechischer Wein tot Wahnsinn. Met die klanken krijg je heel snel het gevoel dat je op het Oktoberfest in Duitsland staat.Niks is te gek voor Toeter Thijs und der Thomas.

 

Hoogtepunten van Toeter Thijs und der Thomas

De heren hebben in de loop van de jaren de nodige hoogtepunten meegemaakt. Waardoor ze al op vele feesten van naam en faam hebben aangedaan. Een uitverkocht evenement draaien ze dus hun hand niet meer voor om. Hun grootste hoogtepunt was een optreden tijdens Das Grosse Coen und Sander Fest in de Heineken Music hall!

 

Wat zeker ook een aanrader is, is om het onderstaande filmpje te bekijken over Toeter Thijs und der Thomas. Op die manier krijg een goede indicatie van wat hun doen.

Contact

Toeter Thijs is tevens ook solo te boeken. Hebben wij uw interesse gewekt? Informeer naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid via: info@boekingskracht11.nl of neem vrijblijvend contact op met ons via de contactpagina

Social media