Station America

Station America is in 2006 gestart als coverband van de beroemde Rowwen Hèze. Na vele kleine optredens werden de 6 bandleden van Station America bekender en bekender. Na een overweldigend solo optreden en een korte break zijn de jongens van Station America zich gaan verdiepen in het schrijven en uitbrengen van hun eigen muziek. Dit had als resultaat hun eerste single met de titel ’t Laeve!’ Naast deze single zijn er nog 11 nummers uitgebracht op hun eerste album. Alle 11 de nummers zijn dialectliedjes waar de heren van Station America heel trots op zijn en terecht!

De jongens hebben zich de laatste tijd echter steeds verder verdiept in het schrijven en maken van eigen nummers. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek. De heren speelde op de elfde van de elfde in Maastricht voor 20.000 man. Daarnaast staan diverse nummers in de Limbo top 10 en pikte L1 radio diverse nummers op. Ze werden zelfs uitgenodigd om live in de studio te spelen.

Shows van Station America

Uiteraard mag je van Station America een goede show verachten. Hun repertoire bestaan enerzijds uit de covers van Rowwen Hèze maar anderzijds ook zeker hun eigen nummers. De optredens van deze jongens zorgen voor een gezonde balans die zorgt voor herkenning, feest maar toch ook voor de nodige muzikale verrassingen. Hieronder hebben we een van de eerste eigen singles geplaatst om een indruk te krijgen van Station America.

 

CD kopen van Station America

Ook heeft Station America hun uitgebrachte album op cd uitgebracht. Deze cd kan je eenvoudig en snel online bestellen via de volgende link: http://rowwenheze.nl/product/station-america-cd/

Contact opnemen

Wil je de heren van de Rowwen Hèze coverband boeken of heb je nog vragen over de heren? Neem vrijblijvend contact op met ons via onze contactpagina. Ook kan je ons mailen via info@boekingskracht11.nl. We streven ernaar om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.

Social media