Otto Wunderbar

Otto Wunderbar boeken

Een ongekend feest neerzetten met Otto Wunderbar, van Duitse schlagers tot knallende houseplaten deze entertainer weet hoe hij een feestje moet maken. Deze entertainer maakt feest voor zowel jong als oud en zorgt ervoor dat niemand kan blijven stil staan. Als het feest moet zijn is Otto Wunderbar boeken dan ook het allerslimste dat je kunt doen, let wel op dat dit ook nadelen heeft zoals verderop beschreven. De act die opgevoerd wordt bestaat uit een set van een tot twee uur en sta

at helemaal in het teken van feest muziek. Wil je een indruk krijgen van een feestje met Otto Wunderbar bekijk het hieronder:

Wil je Otto Wunderbar boeken voor een bedrijsfeest, oktoberfeest of gewoon op een feestje bij jou thuis? Bedenk dan wel dat dit enige nadelen heeft:

  • Gasten zullen oververmoeid het feest verlaten
  • De kans op een grote puinhoop is aanzienlijk aanwezig
  • Nodig bij een privefeestje ook de buren uit, dit wil je niemand laten missen

Mocht je akkoord zijn met deze nadelen rest je nog maar een ding om te doen, neem contact op met ons door te mailen naar: info@boekingskracht11.nl of bel ons op 06-54904139 zodat je weet of hij nog beschikbaar is om een feestje te bouwen bij jou. Wil je toch liever twee gekke Duiters dan hebben we een zeer goed alternatief, bekijk de heren van Beck und Bauer eens, zij weten net als Dieter Koblenz hoe een Duits feestje hoort te zijn. Vind je echter dat deze artiesten niet lang genoeg op het podium staan kijk dan eens naar de avondvullende dj act van Dj Dirndl, zij is de meest geboekte Oktoberfest dj van dit moment.

Geinteresseerd om Otto wonderbar te boeken? Mail ons voor de beschikbaarheid via: info@boekingskracht11.nl of neem vrijblijvend contact op met ons via de contactpagina

Social media

Boeken