Partyband Khick

Van foute muziek tot top 40 hits deze band speelt alles door elkaar. Khick boeken is een gegarandeerd feest!

 

Als je aan bands denkt die enthousiasme en plezier uitstralen dan kom je al snel uit bij partyband Khick. Deze groep muzikanten mag je ondertussen wel bestempelen als zeer allround. Khick boeken zorgt ervoor dat je evenement geslaagd is. Of je nu eenmaal een bedrijfsfeest, bruiloft, kermissen of toch iets anders organiseer. Met partyband Khick kan je dus alle kanten mee op.

De bandleden van partyband Khick hebben een zeer breed repertoire. Van Bruno Mars tot Lady Gaga, dat is voor hun geen enkel probleem. Als je liever een feest wil organiseren waar foute muziek centraal staat. Ook in dit geval is partyband Khick de band die je zoekt.

Partyband Khick heeft in de loop van jaren zijn sporen meer dan verdiend. Hun hebben al jarenlang een goed gevulde agenda, op diverse soorten feesten en evenementen.

Het hoogtepunt van deze groep was toch wel in 2016. Hun hadden toen een optreden op de parkfeesten in het Limburgse Helden. Op dat festival mochten ze optreden samen met Guus Meeuwis. De verwachting is toch wel dat Khick nog vele meer van deze hoogtepunten zullen maken.  

 

Check ook vooral het volgende filmpje, dit filmpje geeft je een betere beeld over Khick.

 

Partyband Khick Boeken?

Heeft u nog vragen over Partyband Khick of wil je hun beschikbaarheid checken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Je kan ons ook uiteraard mailen via info@boekingskracht.nl 

Social media

Boeken