Hou je Backstreetboys

De foute feest act van Nederland!

Bij de naam Hou je backstreetboys gaan er wel wat belletjes rinkelen. Nee het is niet die ene bekende boyband uit de 90’s, maar 2 dj’s en een MC “die de dj’s eigenlijk zover mogelijk van de draaitafels vandaan willen houden , dus dan maar een microfoon geven”. En ja dit zijn hun eigen woorden. Wel geven de Hou je backstreetboys de kritische luisteraar een waarschuwing. De boys geven zichzelf een anderhalve ster, voor de moeite. Voor de niet kritische luisteraars en de echte feestbeesten zijn de Hou je backstreetboys wel degelijk 5 sterren waard. Mocht je nu het idee hebben dit is interessant, ik wil de Hou je Backstreetboys boeken? Lees dan vooral verder.

 

Wat mag  je verwachten?

Meer guilty dan een optreden van Hou je backstreetboys gaat het niet worden vrezen wij. Verder is deze act meer dan een goed alternatief voor de Q-music foute party. Hun draaien zonder enige vorm van schaamte allerlei guilty pleasures afwisselend met plaatjes waar vele mensen spontaan aan hun seksuele geaardheid gaan twijfelen . Daarnaast draaien ze naar eigen zeggen “meer dan voldoende ouwe meuk”.
Buiten al deze guilty pleasures om mag je uiteraard ook een spetterend fout feest verwachten waar goede interactie met het feestend publiek centraal staan. Kortom een fout feest zonder Hou je backstreetboys is gewoon weg geen fout feest!. Bekijk ook onderstaande video om  een nog beter beeld te krijgen van deze groep.

 

Hou je backstreetboys boeken?

Met Hou je backstreetboys krijg je dus een uur lang lekkere guilty pleasures op je afgevoerd. Daarnaast wordt er gegarandeerd een goed feest gegeven door deze jongens. Of je nou een thema feest geeft of gewoon een goed feest in je horecagelegenheid? Voor beide opties zijn de hou je backstreetboys de mannen die je moet boeken! Voor meer informatie of het checken van de beschikbaarheid van de Hou je backstreetboys of 1 van onze andere artiesten, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.  Je kan ons een mailtje sturen via info@boekingskracht11.nl of bellen naar 06-54904139.  Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, zodat de boeking een feit wordt.

 

Social media