Fabrizio

Opzoek naar een carnavalsartiest van formaat? Fabrizio boeken is gegarandeerd waar je naar opzoek bent.

Op zoek naar een goedlachse Maastrichtse carnavalszanger? Dan kom je al heel snel bij onze Fabrizio uit. Door middel van zijn grote hit ‘De Kork’ weet hij heel Limburg in de polonaise te krijgen, of het nu carnaval is of niet Fabrizio krijgt de tent op zijn kop! En het mooie is, je kan Fabrizio boeken bij Boekingskracht 11!

Muziek

Naast zijn grote hit ‘’De Kork’’ heeft de Maastrichtse superster ook andere grote hits uitgebracht. Denk hieraan aan de nummers: Laot Miech en Chili con carne. Uiteraard mogen we ook niet  Sjiek is miech dat vergeten. Dit nummer heeft de Limbo top 10 gehaald. Met deze nummers en vele andere nummers die hem doen herinneren aan zijn geboortestreek in Italië, staat menig horeca tent zowel in Limburg maar ook erbuiten op zijn kop.

Een optreden van Fabrizio bijwonen is natuurlijk altijd een feest. Maar een optreden van Fabrizio op je eigen feest is natuurlijk nog veel leuker! Zijn optredens staan garant voor een groot feest voor zowel jong als oud.

 

Hieronder zie je een klein overzicht van zijn repertoire om je een indruk te geven van Fabrizio.

 

Contact

Geïnteresseerd om Fabrizio te boeken? Mail ons voor de beschikbaarheid van deze topper op: info@boekingskracht11.nl of neem vrijblijvend contact op met ons via de contactpagina

Social media

Boeken

Videoclip