Dieter Koblenz

Dieter Koblenz is de Duitse entertainer om te boeken voor een onvergetelijk feest.

Nu bij boekingskracht11 kunt u vanaf nu Dieter Koblenz boeken. Deze rasartiest uit het Duitse Trier weet als geen ander hoe je de tent op zijn kop moet zetten. Het Duitse feestbeest die door zijn talrijke optredens in Nederland ondertussen ook een aardig mondje Nederlands spreekt. Hij schiet tijdens zijn optredens hit naar hit de zaal in die luidkeels wordt meegezongen door de enthousiasten feestbeesten op jouw evenement.

Dieter Koblenz heeft zich al meermalen bewezen op de grote podia in Nederland, Zodoende trad hij op de grootste oktoberfest van  Nederland in Sittard. Hieronder een kleine sfeerimpressie van Dieter Koblenz op dat Oktoberfest.

 

 Dieter Koblenz zijn muziek

De muziek van Dieter Koblenz is zeer divers. Zijn Duitstalige hits staan garant voor een groot feest, waar een geweldige sfeer centraal staat. Door al zijn ervaring die hij heeft gekregen in al zijn optredens weet hij als geen ander hoe in te spelen op het aanwezige publiek. Op deze manier heeft  Dieter al diverse pleinen en café’s in Limburg en omstreken op zijn kop gezet met zijn talloze feest hits.

Natuurlijk heeft Dieter Koblenz heel veel hits gemaakt, hieronder vind je een overzicht van een paar van zijn grootste hits:

Contact

Bent u geïnteresseerd om onze Duitse ster Dieter Koblenz te boeken? Bekijk zijn beschikbaarheid door contact met ons op via de contactpagina. Ook kunt ervoor kiezen om te mailen naar info@boekingskracht11.nl . U kunt ook bellen naar 06-54904139 voor meer informatie over Dieter Koblenz.

 

Social media

Boeken

Videoclip