Big Benny

Als organisatoren opzoek zijn naar een trekker voor zowel de jeugd als de ouderen is Big Benny boeken de beste optie!

De sympathieke volkszanger Big Benny uit Roermond weet als geen ander hoe hij een goed feest moet geven. Big Benny weet in een handomdraai een leuke en gezellige sfeer te brengen. Of het nou een kleinschalig feestje is of een groot uitverkocht plein, voor Big Benny is dat geen probleem! En het mooiste is, je kan vanaf nu Big Benny boeken bij Boekingskracht 11.

Eigenlijk kan je in Limburg Big Benny niet meer wegdenken van de Limburgse podia. Of het nu carnaval is, Limburgse avond of het vastelaovend feest is, met deze artiest is het feest gewoonweg stukken beter. Hij haalt iedere keer het onderste uit de kan en hij krijgt het voor elkaar dat de tent van het eerste tot laatste nummer meezingt met zijn hits. Ook zijn grote polonaises door heel de tent eerder regel dan uitzondering bij onze Roermondse volksheld.

Big Benny’s hits

Ondertussen kan je wel stellen dat Big Benny talloze hits heeft uitgebracht. De hits doen het ten eerste rond de carnavals periode erg goed, maar ook buiten carnaval doen Big Benny zijn hits het heel erg goed. Naast de bekende hits zoals: Lurrie en De sultan haet dors, heeft hij ook furore gemaakt met de Limburgse versie van Will Giggs on fire.

 

Hieronder een klein overzicht van de hits van Big Benny.

 

Big Benny boeken?

 Big Benny boeken voor jouw evenement? Check zijn beschikbaarheid en neem contact met ons op via info@boekingskracht11.nl of via onze contactpagina. Ook voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. We streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar onthoud: Het is pas feest als Big Benny is geweest.

Social media

Boeken

Videoclip